Gepost door: albatrossers in het buitenland | juli 21, 2010

Vliegdag 1

Hallo,

Gisteren (20/07) al direct een eerste vliegdag gehad hier in Isso. Voorspelling was vreemd genoeg zeer correct met een basis van 1800-2000m in “Thermique pure”. Omdat het de eerste vliegdag was, eerst nog licenties in orde laten brengen en een briefing gekregen door Pascale (Hoofdinstructeur). Om 2u was de eerste start door ons. Na een half uur vliegen bleek dat de LX zijn batterij niet goed opgeladen was en hierdoor geen continu radio contact kon worden gehouden met Avord. Hierdoor maar lokaal wat afstand bijeen gesprokkeld terwijl Raf, met de ZEX, Romorantin op en af heeft gedaan.

Resultaat van de dag:

LX: 200 km vrije vlucht en EX: 113km vrije vlucht. Als opwarmertje goed genoeg…

Vandaag 21/07

Het is de nationale feestdag dus hebben we ook het bijhorende weer (regen). Toeristendag 1 is dus een feit, gelijk maar naar de winkel gegaan en voor de rest eigenlijk wel … niks gedaan :-p vakantie voor iets natuurlijk!

Tot morgen na hopelijk een redelijke vliegdag!


Responses

  1. Fijn dat we weer jullie avontuur kunnen volgen op deze site. Heel veel mooie vliegdagen ginder en spijtig genoeg komt de Falke dit jaar niet naar Isso. Het is nochtans een bestemming waar ik graag naar toe ga want je komt ginder steeds weer oude vrienden tegen. Doe ze de groeten Eddy


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: