Gepost door: albatrossers in het buitenland | augustus 1, 2011

Hoi hoi,

Na de vermoeiende rit van gisteren deze ochtend lekker uitgeslapen in de camper. (Geert het is echt FERM zo’n ding)
Na een steving ontbijt mij eerst gaan aanmelden op het wedstrijdsecretariaat. Ze laten hier weinig aan het toeval over. Ik moest zowat elk document dat ik van de R1 bezit voorleggen, daarna kwam er zelfs iemand naar mijn bak kijken of er wel daadwerkelijk een FLARM insteekt en of de fluostrips er wel opgekleeft zitten. Beide zijn hier verplicht om te mogen deelnemen.
Daarna nog wat gesocialized op de camping met onder andere Robbie Seton en zijn vrouwke.
De zin om een verkinningsvluchtje te maken was echter te groot en we hebben de R1 dan toch maar opgebouwd en om 16u30 was ik airborn. Lekker weertje hier vandaag 1700m plafond (zo hoog mag je hier lokaal jammer genoeg niet…) en 2/8 cumulus met onder elk daarvan een mooie stabiele pomp. Ik draaide er zelfs eentje van 3.9 geïntegreerd!
Oeps het is al 18u voorbij en om 18u45 begint de welkomstbriefing. Snel naar beneden dus! Tegen 200 scheur ik nog snel even langs de stad Chartres en parkeer de R1 op het eind van piste 36 waar mijn aanhanger staat. Dan dus de briefing, keurig in het Frans en het Engels gegeven. Na het avondmaal de R1 nog uitgebreid gewassen en de watertonnen gevuld. Morgen begint het echte werk… Hopelijk valt het weer wat mee, want vadaag en gisteren waren overduidelijk de betere dagen. De rest van de week kwakelt het maar wat, maar we zullen wel zien. What will be, will be…

Slaapwel

Jakke


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: